Restaurant Voramar i Celler Can Sais

/Restaurant Voramar i Celler Can Sais
Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

El Restaurant Voramar de Portbou i el Celler Can Sais de Vall-llobrega us conviden a un festí per als sentits.

El Restaurant Voramar de  Portbou ofereix una cuina d’autor acurada i amb productes de temporada i sempre a la recerca de petits productors de proximitat. L’excel·lència dels plats es traspassa també a les postres, d’elaboració pròpia i amb una carta plena de sorpreses.

El Celler Can Sais de Vall-llobrega és un celler familiar de llarga tradició vitivinícola, amb els inicis que es remunten a finals del segle XVII. Avui és l’únic que es manté a la població, amb unes instal·lacions ubicades a la masia familiar, on s’elaboren i maduren tots els vins. Durant la darrera dècada, la nova generació d’enòlegs de la família ha marcat una trajectòria dirigida cap a l’elaboració de vins de qualitat.

La Cuina del Vent és un col·lectiu gastronòmic nascut al si de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà. Està format per restauradors independents que, amb l’objectiu de promocionar la terra, la cuina, la cultura, la tradició i la feina ben feta, volen compartir i exportar les arrels i la personalitat singular de l’Empordà.

La DO Empordà engloba un total de 55 municipis: 35 a l’Alt Empordà i 20 al Baix Empordà. Amb prop de 2.000 hectàrees de vinya registrada, és una de les DO emergents i amb més potencial a Catalunya i a l’Estat espanyol. Es caracteritza per una identitat definida, que aposta per les varietats autòctones, entre les que destaca la singularitat de la Garnatxa.

Reserva directament al restaurant

Fes servir els hashtags a les teves publicacions i compartirem la teva experiència!

#soparsmaridats2017
#cuinaempordanet
#cuinadelvent
#
doemporda