Restaurant Els Tinars i Celler Arché Pagès

/Restaurant Els Tinars i Celler Arché Pagès
Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

El Restaurant Els Tinars de Llagostera i el Celler Arché Pagès de Capmany s’uneixen per presentar un menú únic i especial.

El Restaurant Els Tinars està dirigit pels germans Marc i Elena, la tercera generació de la família Gascons que es dedica a l’hostaleria. Els dos germans ─en Marc com a xef i l’Elena com a cap de sala─ han estat determinants per situar Els Tinars entre els millors restaurants del país, amb una proposta que es resumeix en quatre conceptes: tradició, producte, senzillesa i elegància. Des del 2008, el restaurant compta amb una estrella Michelin.

El Celler Arché Pagès compta ja amb la cinquena generació de viticultors; al cor de l’Alt Empordà, la família Arché Pagès fa més d’un segle que treballa i estima la vinya. Del 2004 ençà, elaboren vins propis de singular personalitat. Fer vi a Capmany, on s’estén la seva propietat, és tot un repte. La distinció s’assoleix amb un control absolut de tot el procés. De la poda fins a la verema, del celler a l’embotellament. La mirada sensible i experta de la família té cura que el producte arribi al mercat amb exigència i qualitat.

La Cuina de l’Empordanet dóna nom a un conjunt de restaurants de l’Empordà, que promocionen la cuina d’aquest territori amb l’objectiu d’identificar l’Empordà com una destinació gastronòmica de primera magnitud.

La DO Empordà engloba un total de 55 municipis: 35 a l’Alt Empordà i 20 al Baix Empordà. Amb prop de 2.000 hectàrees de vinya registrada, és una de les DO emergents i amb més potencial a Catalunya i a l’Estat espanyol. Es caracteritza per una identitat definida, que aposta per les varietats autòctones, entre les que destaca la singularitat de la Garnatxa.

Reserva directament al restaurant.

Fes servir els hashtags a les teves publicacions i compartirem la teva experiència!

#soparsmaridats2017
#cuinaempordanet
#cuinadelvent
#
doemporda