Restaurant Els Pescadors i Celler Mas Llunes

/Restaurant Els Pescadors i Celler Mas Llunes
Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

La taverna del 1947 al Port de Llançà ha anat evolucionant amb el pas del temps, fins el que és avui en dia: el Restaurant Els Pescadors, un restaurant de creació gastronòmica. La darrera transformació integral es va fer l’any 2001. Al compàs del canvis, però, s’han mantingut inalterables els dos senyals d’identitat que defineixen la personalitat del restaurant: el tracte amigable i personal i la cuina marinera, natural i variada en base a productes de primera qualitat.

El Celler Mas Llunes treballa amb varietats autòctones com la garnatxa i la carinyena. Elabora els seus vins amb varietats de vinyes pròpies, algunes de les quals sobrepassen els cent anys de vida. Tracten les seves vinyes amb la millor de les atencions per obtenir-ne els millors vins.

La Cuina del Vent és un col·lectiu gastronòmic nascut al si de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà. Està format per restauradors independents que, amb l’objectiu de promocionar la terra, la cuina, la cultura, la tradició i la feina ben feta, volen compartir i exportar les arrels i la personalitat singular de l’Empordà.

La DO Empordà engloba un total de 55 municipis: 35 a l’Alt Empordà i 20 al Baix Empordà. Amb prop de 2.000 hectàrees de vinya registrada, és una de les DO emergents i amb més potencial a Catalunya i a l’Estat espanyol. Es caracteritza per una identitat definida, que aposta per les varietats autòctones, entre les que destaca la singularitat de la Garnatxa.

#soparsmaridats2017
#cuinaempordanet
#cuinadelvent
#
doemporda