Restaurant Can Jeroni i Celler Vinyes dels Aspres

/Restaurant Can Jeroni i Celler Vinyes dels Aspres
Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Cuina de mercat, productes del territori i una tradició adaptada als temps moderns caracteritzen la cuina del Restaurant Can Jeroni, plats que es fan amb dedicació i total respecte a les arrels.

El celler Vinyes dels Aspres es troba ubicat en una terra especialment agresta i eixuta. En les 30 hectàrees que posseeix s’hi treballen les varietats autòctones garnatxa i carinyena i un xic de picapoll, així com també cabernet sauvignon, sirà i merlot. Aquest tipus de ceps, plenament adaptats al terreny i la climatologia, permeten elaborar la gamma completa de vins.

La Cuina del Vent és un col·lectiu gastronòmic nascut al si de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà. Està format per restauradors independents que, amb l’objectiu de promocionar la terra, la cuina, la cultura, la tradició i la feina ben feta, volen compartir i exportar les arrels i la personalitat singular de l’Empordà.

La DO Empordà engloba un total de 55 municipis: 35 a l’Alt Empordà i 20 al Baix Empordà. Amb prop de 2.000 hectàrees de vinya registrada, és una de les DO emergents i amb més potencial a Catalunya i a l’Estat espanyol. Es caracteritza per una identitat definida, que aposta per les varietats autòctones, entre les que destaca la singularitat de la Garnatxa.

#soparsmaridats2017
#cuinaempordanet
#cuinadelvent
#
doemporda