Mas de Torrent i Martí Fabra

/Mas de Torrent i Martí Fabra
Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

El Restaurant Mas de Torrent elabora una cuina respectuosa amb el producte del territori i amb la història i la cultura pròpies. Aquests valors configuren una oferta gastronòmica de qualitat que compta amb l’assessorament de Fina Puigdevall, xef del restaurant Les Cols d’Olot (guardonat amb dues estrelles Michelin).

El Celler Martí Fabra aporta uns vins de caràcter, alhora que elegants, definits pel terreny que n’acull les vinyes: la serra de l’Albera.

La Cuina de l’Empordanet dóna nom a un conjunt de restaurants de l’Empordà, que promocionen la cuina d’aquest territori amb l’objectiu d’identificar l’Empordà com una destinació gastronòmica de primera magnitud.

La DO Empordà engloba un total de 55 municipis: 35 a l’Alt Empordà i 20 al Baix Empordà. Amb prop de 2.000 hectàrees de vinya registrada, és una de les DO emergents i amb més potencial a Catalunya i a l’Estat espanyol. Es caracteritza per una identitat definida, que aposta per les varietats autòctones, entre les que destaca la singularitat de la Garnatxa.

Reserva directament al restaurant

Fes servir els hashtags a les teves publicacions i compartirem la teva experiència!

#soparsmaridats2017
#cuinaempordanet
#cuinadelvent
#
doemporda