Restaurant Terramar i Celler Castell de Peralada

/Restaurant Terramar i Celler Castell de Peralada
Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

El Restaurant Terramar de Llafranc ofereix bona cuina i vistes de la vora del mar. En aquest marc impressionant es desenvoluparà un dels Sopars Maridats del Baix Empordà.

Documents de la Biblioteca del Castell de Peralada mostren que el Castell ja produïa vins a l’edat mitjana. El 1923, es torna a posar en marxa l’activitat vitivinícola, que en l’actualitat incorpora la tecnologia més avanguardista per elaborar vins de qualitat a partir del terrer empordanès.

 

La Cuina de l’Empordanet dóna nom a un conjunt de restaurants de l’Empordà, que promocionen la cuina d’aquest territori amb l’objectiu d’identificar l’Empordà com una destinació gastronòmica de primera magnitud.

La DO Empordà engloba un total de 55 municipis: 35 a l’Alt Empordà i 20 al Baix Empordà. Amb prop de 2.000 hectàrees de vinya registrada, és una de les DO emergents i amb més potencial a Catalunya i a l’Estat espanyol. Es caracteritza per una identitat definida, que aposta per les varietats autòctones, entre les que destaca la singularitat de la Garnatxa.

Reserva directament al restaurant

Fes servir els hashtags a les teves publicacions i compartirem la teva experiència!

#soparsmaridats2017
#cuinaempordanet
#cuinadelvent
#
doemporda