Restaurant Mas dels Arcs i Celler Espelt

/Restaurant Mas dels Arcs i Celler Espelt
Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

El Restaurant Mas dels Arcs de Palamós va ser fundat fa més de 40 anys. Basa la seva cuina en el producte de proximitat, elaborat amb senzillesa i honestedat; els arrossos, les amanides i els peixos són les estrelles de la seva carta, amb unes postres de producció pròpia.

El Celler Espelt de Vilajuïga creu en el terrer i conrea vinyes velles al terraprim alhora que en planta de noves als costers vora el mar. Conscients que el desenvolupament de les vinyes joves abastarà més d’una generació, elabora els seus vins amb garnatxes, lledoners, carinyenes, macabeus… i amb constància i molt d’amor.

La Cuina de l’Empordanet dóna nom a un conjunt de restaurants de l’Empordà, que promocionen la cuina d’aquest territori amb l’objectiu d’identificar l’Empordà com una destinació gastronòmica de primera magnitud.

La DO Empordà engloba un total de 55 municipis: 35 a l’Alt Empordà i 20 al Baix Empordà. Amb prop de 2.000 hectàrees de vinya registrada, és una de les DO emergents i amb més potencial a Catalunya i a l’Estat espanyol. Es caracteritza per una identitat definida, que aposta per les varietats autòctones, entre les que destaca la singularitat de la Garnatxa.

Reserva directament al restaurant

Fes servir els hashtags a les teves publicacions i compartirem la teva experiència!

#soparsmaridats2017
#cuinaempordanet
#cuinadelvent
#
doemporda