Restaurant Casamar i Celler Vinyes d’Olivardots

/Restaurant Casamar i Celler Vinyes d’Olivardots
Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

El Restaurant Casamar està situat sobre la badia de Llafranc. Amb una estrella Michelin, ofereix una proposta de qualitat, basada en la cuina de mercat, que respecta el producte i prioritza l’elaboració. Complementa la seva oferta amb una carta de vins amb prop de 400 referències locals i internacionals.

El Celler Vinyes d’Olivardots es troba a Capmany, en terres de gresa, al bell mig de suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd albirant els ceps. El celler inicia la seva història al 2002, amb 4 hectàrees de vinya i un celler que uneix línies senzilles i una modernitat que respecta el treball tradicional.

 

La Cuina de l’Empordanet dóna nom a un conjunt de restaurants de l’Empordà, que promocionen la cuina d’aquest territori amb l’objectiu d’identificar l’Empordà com una destinació gastronòmica de primera magnitud.

La DO Empordà engloba un total de 55 municipis: 35 a l’Alt Empordà i 20 al Baix Empordà. Amb prop de 2.000 hectàrees de vinya registrada, és una de les DO emergents i amb més potencial a Catalunya i a l’Estat espanyol. Es caracteritza per una identitat definida, que aposta per les varietats autòctones, entre les que destaca la singularitat de la Garnatxa.

Reserva directament al restaurant

Fes servir els hashtags a les teves publicacions i compartirem la teva experiència!

#soparsmaridats2017
#cuinaempordanet
#cuinadelvent
#
doemporda