Restaurant Aigua Blava i Celler Roig Parals

/Restaurant Aigua Blava i Celler Roig Parals
Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

El Restaurant Aigua Blava de la platja de Fornells i el Celler Roig Parals s’uneixen per proporcionar-vos una experiència memorable.

El Restaurant de l’Hotel Aigua Blava de la Platja de Fornells compta amb una espectacular vista panoràmica de la badia d’Aiguablava. Proposa una cuina tradicional catalana, basada en productes frescos i de temporada, complementada amb una acurada i àmplia selecció de vins amb especial presència dels de la DO Empordà.

El Celler Roig Parals està ubicat al centre de Mollet de Peralada i les seves vinyes, al voltant del poble; algunes ja són centenàries. La majoria de parcel·les són propietat de la família. Posen una cura especial en les parcel·les més antigues, que daten del 1896, on hi ha plantada la varietat carinyena o, com s’anomena a la zona, samsó. Complementen els vins negres amb els cepatges cabernet i merlot. Pel que fa a les varietats blanques, cultiven el muscat, el macabeu i la garnatxa.

La Cuina de l’Empordanet dóna nom a un conjunt de restaurants de l’Empordà, que promocionen la cuina d’aquest territori amb l’objectiu d’identificar l’Empordà com una destinació gastronòmica de primera magnitud.

La DO Empordà engloba un total de 55 municipis: 35 a l’Alt Empordà i 20 al Baix Empordà. Amb prop de 2.000 hectàrees de vinya registrada, és una de les DO emergents i amb més potencial a Catalunya i a l’Estat espanyol. Es caracteritza per una identitat definida, que aposta per les varietats autòctones, entre les que destaca la singularitat de la Garnatxa.

Reserva directament al restaurant

Fes servir els hashtags a les teves publicacions i compartirem la teva experiència!

#soparsmaridats2017
#cuinaempordanet
#cuinadelvent
#
doemporda