Avui, dilluns 13 de febrer, es presenta la campanya de Sopars Maridats d’enguany.

A banda d’explicar el funcionament dels sopars, els restaurants i cellers que hi intervenen, i tots els detalls que fan al cas, està previst un reconeixement a la croqueta, un producte gastronòmic que s’associa a menjar bé però d’una manera senzilla i que avui quedarà demostrat que pot constituir una autèntica exquisidesa.

La croqueta (vegeu pàgina La croqueta), malgrat la seva edat ─150 anys del primer esment en un receptari─, es presenta jove, fresca i deliciosa. De la mà de dotze restaurants dels col·lectius La cuina del vent i La cuina de l’Empordanet, acompanyats dels magnífics vins de diversos cellers de la DO Empordà, se’n podrà fer un tast que donarà una idea del que seran els Sopars Maridats.

La presentació de la campanya es farà al restaurant 7 de Vi (plaça del Vi de Girona) del prestigiós sommelier Roger Viusà, avui a les 11.30 h.